Web Dizajn

Web dizajn je oblast kojom se MaksiStudio veoma ponosi i to sa razlogom. Dugi niz godina radimo za veoma cijenjene klijente, veoma kvalitente projekte po zadnjim standardima. Naš time će kvalitetno i uz mnogo pažnje na detalje ispuniti sve vaše zahtjeve i ideje. Svi projekti su optimizovani za tražilice (Google.Bing, Yahoo) i po zadnjim web standardima. Ispod možete vidjeti sve naše dosadašnje odrađene projekte. Ako ste se odlučili za nas ili imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte i izložite vašu ideju, mi ćemo je pretvoriti u stvarnost.


Portfolio:

 • MaksiHost

  MaksiHost

  MaksiHost je web hosting provajder za ex-yu podrucije koji sa svojom ponudom te cijenom cini jednog od vodecih provajdera na ovom podruciju. MaksiHost je MaksiStudio projekat te osim dizajna, odrzavanja, aktivno smo ukljucenu konstatno unapredjenje ovoga servisa.

 • NemanjaDavidovic

  NemanjaDavidovic

  NemanjaDavidovic je prezentacija poznatog fotografa iz Doboja, gdje su predstavljeni radovi, biografija i drugi detalji ovoga cjenjenog fotografa. MaksiStudio je odradio dizajn te odrzava web prezentaciju.

 • BHTuning

  BHTuning

  BHTuning.com je jedna od najvecih zajednica posvecenih auto-moto svijetu na EX-YU prostorima, uz dnevne posjete od preko 5000 posjetilaca i vise od 1 milion postova te vise od 50 000 clanova, MaksiStudio je vlasnik ovoga projekta i radi konstantno na odrzavanju i unapredjenju ove zajednice.

 • SrpskoRusko

  SrpskoRusko

  Projekat Udruženja Srpsko-Ruskog prijateljstva i jedinstava pravoslanih naroda koji na podruciju Ritesica, Doboj gradi svepravoslavno ento selo, manastir i odmorisite. MaksiStudio je odradio kompletan dizajn sajta, uredjenje, odrzavanje.

 • WebRitam.com

  WebRitam.com

  WebRitam.com je online web shop koji nudi razne dodatke, pluginove i prevode za razne web aplikacije, skripte, CMS-ove. MaksiStudio je odradio dizajn te integraciju web shop opcija, optimizaciju za tražilice te takođe radi redovno na usavršavanju web shop-a.

 • Hostiso.com

  Hostiso.com

  Hostiso.com je web hosting kompanija koja pruza usluge naprednih hosting rješenja za zahtjevne klijente i klijente kojima je neophodna podrška ne samo vezana za hosting već i za web sajtove i aplikacije. MaksiStudio je odradio dizajn sajta, integraciju sa CMS-om i redovno radi na održavanju i unapređenju sajta i klijent zone.

 • Reciklaza.ba

  Reciklaza.ba

  Reciklaza.ba je web prezentacija firma koja danas raspolaže sa najsavremenijom opremom za reciklažu PET ambalaže. Kao prva fabrika za reciklažu PET ambalaže sa postojećom tehnologijom postali su lider u branši reciklaže PET ambalaže na području Bosne i Hercegovine. MaksiStudio je odradio dizajn, CMS integraciju, optimizaciju za tražilice te kao i za sve naše klijente radimo na redovno održavanju i unapređenju prezentacije.

 • Građ-Promet

  Građ-Promet

  Građ-promet je najveća građevinska firma u gradu Doboju, BiH. U želji za kvalitetnim, i modernim načinom predstavljanja svoje firme Građ-Promet se obratio MaksiStudi-u za ostvarenje svojih vizija. Uz dosta truda i zalaganja našeg tima odrađen je visoko kvalitetna prezentacija koja na jednostavan način predstavlja sve usluge firme Građ-Promet.

 • CAPITAL.ba

  CAPITAL.ba

  Capital.ba je najveći bussines portal u BiH kojeg dnevno posjeti na hiljade posjetilaca. MaksiStudio je radio kompletan dizajn portala, web verziju, optimizaciju za tražilice te konstantno radi na održavanju sistema, optimizaciji i unapređenju portala.

 • SerbianForum

  SerbianForum

  SerbianForum.org je jedan od najvećih foruma na EX-YU prostorima sa više od 600 000 članova i preko 1.3 milion postova koji nudi raznovrsne forume za sve uzraste i različite tematike. MaksiStudio je odradio unikatan dizajn foruma, održava sistem foruma, te konstantno unapređuje i poboljšava dizajn i kod foruma. Zahvaljujući našem timu forum radi brzo, pouzdano na radost velikog broja clanova.

 • Rapideu.com

  Rapideu.com

  RapidEu.com je web prezentacija firme koja se razvila u modernu fabriku za proizvodnju PET ambalaže i raspolaže sa savremenom opremom za izradu alata za duvanje PET ambalaže,brizgaljkama za prizvodnju PET pretformi,duvaljkama za duvanje PET ambalaže i mašinama za reciklažu PET-a. MaksiStudio je odradio dizajn, CMS integraciju i radi na redovnom održavanju web prezentacije.